4 de Decembre

En la sessió d'aquest matí el professor ens ha deixat tot el temps per a dedicar-ho a l'elaboració del projecte d'animació sociocultural.

El nostre projecte està orientat a realitzar una intervenció amb menors en relació a l'ús abusiu que aquests realitzen del telèfon mòbil i altres aparells tecnològics similars. Per a dur a terme aquesta idea hem pensat realitzar una sèrie d'activitats, en concret 14, per a cada dia i classe amb els quals anem a treballar durant un trimestre.

Entre les diferents activitats que hem confeccionat, algunes estan destinades a mostrar i conscienciar als joves sobre la quantitat d'informació que podem exposar en els nostres perfils públics de les xarxes socials, unes altres tracten sobre la possible addicció que pot crear el mal ús dels telèfons mòbils, arribant a considerar-la fins i tot com una “droga” necessària en el nostre dia a dia. També farem activitats relacionades amb el foment de la comunicació en les relacions cara a cara, en comparació de la reducció, poc desenvolupament i/o pèrdua de les habilitats socials causades per les xarxes socials que ens tornen cada vegada més introvertits.

A més, hem assistit a un IES per a poder conèixer de primera mà, des del punt de vista del professorat, la problemàtica en relació a l'ús del telèfon mòbil en les aules i en la vida dels estudiants. Per a açò, ens vam disposar a realitzar una entrevista a la cap d'estudis de secundària perquè ens explicara com veu el professorat aquesta situació i quins són les mesures que duen a terme per a intentar resoldre i millorar aquest problema.



A part confeccionem els punts a descriure per al projecte tals com: el títol o denominació del projecte, les dades identificatives, la descripció/explicació del que consisteix el projecte, la justificació de realitzar aquest projecte, els destinataris als quals va dirigit, els objectius, l'organització i metodologia, el cronograma de tasques, les activitats i serveis que s'ofereixen, el cronograma/calendari-resum de les activitats, la difusió, els recursos que utilitzarem i l'avaluació (model i instruments emprats).

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Día 8 de Novembre

22 de Novembre

Pràctiques